Over ons  Nieuws/blog  Login   
  Search
 
 
 
Home
 
 
 
Boekhouding onderneming
 
 
 
Boekhouding Stamrecht BV
 
 
 
Financiële Planning
 
 
 
Boekhouding Home
 
 
 
Kosten Boekhouding
 
 
 Boekhouding onderneming  >>  Boekhouding Home     maart 4, 2021  
De financiële administratie

Clarus boekhouding Den Haag

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Clarus bestaat uit de verzorging van de financiële administratie. Het belangrijkste aspect van onze dienstverlening op het gebied van de financiele administratie is (net als bij onze dienstverlening op het gebied van verzekeringen en uw persoonlijke financiele planning) dat we het doel stellen dat u zich bezig kunt houden met het ondernemen en wij de overige 'perikelen' uit handen nemen. In het geval dat Clarus uw boekhouding verzorgt, betekent dit dat u enkel periodiek de bankafschriften en facturen aan ons mailt, wij zorgen vervolgens voor de tijdige aangiftes (VPB, IB,  loonheffingen en BTW) en leveren period iek de nodige rapportages.  Dit doen wij op basis van vooraf vastgestelde maandtarieven dus u zult nooit  te maken krijgen met een onveracht hoge factuur (wat in onze branche helaas vaak voorkomt). De maandelijkse kosten zijn uiteraard sterk afhankelijk van de aard van uw bedrijf en het aantal noodzakelijke handelingen maar op de pagina aangaande onze kosten kunt u zelf goed narekenen welk tarief voor u van toepassing is.
 
Online boekhouding
 
Buiten de traditionele manier van werken kunt u met Clarus ook kiezen voor de modernere oplossingen. Denk hierbij aan het zelf online inboeken van uw facturen, zelf salarisgegevens aanpassen en loonstroken downloaden via een inlogscherm, het automatisch inlezen van uw bankafschriften in onze administratiesoftware, met één klik op de knop uw KvK stukken autoriseren en publiceren en dit soort dingen meer. 
 
Zelf boekhouden
 
De ene persoon heeft geheel geen affiniteit met de boekhouding, de ander vindt het leuk om te doen maar ontbreekt wellicht het laatste zetje in de rug. Als u Clarus gebruikt als boekhouder, kunt u delen zelf blijven doen of alles uit handen geven. Voor diegenen die veel van de boekhouding zelf willen doen, proberen wij op deze site zoveel mogelijk benodigde informatie te geven om dit op de correcte manier te doen. Op het betreffende deel van de site vindt u bijvoorbeeld voorbeeldjournaalposten, balansen en voorbeeld overeenkomsten.  
 

Diensten van Clarus op het gebied van boekhouding

 
Zaken die wij onder andere voor u uit handen kunnen nemen bestaan (onder andere) uit:
 
  • Het bijhouden van de financiële administratie (verwerken inkopen, voorraden, verkopen, debiteuren, crediteuren, kosten etc.etc.)
  • Het doen van aangifte BTW (maandelijks, per kwartaal of jaarlijks)
  • Het doen van aangifte vennootschapsbelasting (BV's) of inkomstenbelasting (Eenmanszaak of VOF)
  • Het voeren van de salarisadministratie voor uzelf en/of personeel
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Het opstellen en indienen van de stukken voor de KvK
  • Het opstellen van de benodigde jaarlijkse notulen
  • Het opstellen van benodigde overeenkomsten voor uw onderneming
 
 

Hoofdkantoor Den Haag
Bankaplein 3
2585 EV  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 070- 416 16 05
fax : 070- 416 16 26
info@clarusadvies.nl


 

Text/HTML

Social Sharing Sites
 

Hoofdkantoor Den Haag
Bankaplein 3
2585 EV  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 070- 416 16 05
fax : 070- 416 16 26
info@clarusadvies.nl


 

 Copyright 2011 Clarus Financieel Adviseurs   Terms Of Use  Privacy Statement