Clarus advies - financieel adviseurs

Aangifte Stamrecht BV eenvoudiger per 2010

De elektronische aangifte voor vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor stamrecht BV wordt eenvoudiger. Demissionair minister Jan Kees de Jager van Financiën maakte de plannen bekend. In de praktijk betekent dit dat er minder gegevens hoeven te worden ingevuld. 

De Jager geeft aan tevreden te zijn met de wijziging: “Ik ben blij met deze volgende stap in de vereenvoudiging, de helft minder gegevens invullen scheelt een BV tijd en geld. Een BV hoeft de gegevens van de commerciële jaarrekening niet meer in de belastingaangifte op te nemen. Een (stamrecht) BV die aangifte doet via een belastingadviseur hoeft nog minder gegevens in te vullen.

Over ons

Hoofdkantoor Den Haag
Noordeinde 35
2514 GC  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 085 303 09 53
info@clarusadvies.nl

Contact
Social Sharing Sites