Clarus advies - financieel adviseurs

Clarus Financieel Adviseurs - Financiële planning

Op dit gedeelte van de site geven wij informatie over de zaken die een rol spelen bij een financiële planning. 

Een financiële planning van Clarus heeft als doel inzicht te krijgen in uw huidige financiële situatie, om deze vervolgens af te zetten tegen uw persoonlijke wensen aangaande de oude dag, overlijden of arbeidsongeschiktheid. Zo kunt u tijdig bijsturing geven aan de zaken die momenteel niet in overeenstemming zijn met uw doelstellingen.
 
Op deze pagina’s geven wij een korte inleiding van de (fiscale) mogelijkheden op het gebied van pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid.
 

“Voor al uw vragen op het gebied van Financiële Planning, we zijn u graag van dienst.”

Kevin van den Barselaar CFP

Het ‘pensioenhuis’ van Clarus 

De zaken rondom zekerheid en de oudedagsvoorziening geven wij weer in de vorm van een ‘pensioenhuis’. De drie meest belangrijke aspecten rond de financiële planning (overlijden, pensioen en arbeidsongeschiktheid) worden hierin onderverdeeld naar de drie verschillende mogelijkheden die men heeft om deze zaken op te lossen (via de overheid, de werkgever of privé). Het doel is om voor ieder vraagstuk een adequate voorziening op te bouwen. Door te bekijken wat er is geregeld via de overheid en de pensioenregeling van de werkgever, kan er bepaald worden of (en zo ja, op welke manier) het nodig is om privé extra voorzieningen te treffen. Voor uitgebreidere informatie over een specifiek onderdeel kunt u het linkermenu gebruiken of natuurlijk even contact met ons opnemen.
Over ons

Hoofdkantoor Den Haag
Noordeinde 35
2514 GC  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 085 303 09 53
info@clarusadvies.nl

Contact
Social Sharing Sites