Clarus advies - financieel adviseurs

Boekhouding Onderneming

Clarus boekhouding Den Haag

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Clarus bestaat uit de verzorging van de financiële administratie. Het belangrijkste aspect van onze dienstverlening op het gebied van de financiële administratie is (net als bij onze dienstverlening op het gebied van fiscaliteiten of uw persoonlijke financiële planning) dat we het doel stellen dat u zich bezig kunt houden met het ondernemen en wij de overige ‘perikelen’ uit handen nemen. Dit doen wij op basis van vooraf vastgestelde maandtarieven dus u zult nooit  te maken krijgen met een onverwachte factuur.

Zie voor onze kosten en werkwijze www.claruskees.nl.

Online boekhouding

De administratie voor ondernemingen gaat vooral digitaal. Denk hierbij aan het zelf online inboeken van uw facturen, zelf salarisgegevens aanpassen en loonstroken downloaden via een inlogscherm, het automatisch inlezen van uw bankafschriften in onze administratiesoftware, met één klik op de knop uw KvK stukken autoriseren en publiceren en dit soort dingen meer.

Diensten van Clarus op het gebied van boekhouding

Zaken die wij onder andere voor u uit handen nemen en onderdeel zijn van het maandabonnement bestaan (onder andere) uit:

Zie voor onze kosten en werkwijze www.claruskees.nl.

Over ons

Hoofdkantoor Den Haag
Noordeinde 35
2514 GC  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 085 303 09 53
info@clarusadvies.nl

Contact
Social Sharing Sites