Clarus Financieel Adviseurs - Boekhouding Onderneming

Clarus boekhouding Den Haag

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Clarus bestaat uit de verzorging van de financiële administratie. Het belangrijkste aspect vervolgens van onze dienstverlening op het gebied van de financiële administratie is dat we het doel stellen dat u zich bezig kunt houden met het ondernemen en wij de overige ‘perikelen’ uit handen nemen. In het geval dat Clarus uw boekhouding verzorgt, betekent dit dat u enkel uw facturen aan ons mailt, wij zorgen voor een dagelijkse koppeling van het systeem met de bank en voor de tijdige aangiftes (VPB, IB,  loonheffingen en BTW) en leveren periodiek de nodige rapportages. Dit doen wij op basis van vooraf vastgestelde maandtarieven dus u zult nooit  te maken krijgen met een onverwacht hoge factuur. Zie hiervoor onze site voor boekhouding : www.claruskees.nl

Online boekhouding

Buiten de traditionele manier van werken kunt u met Clarus ook kiezen voor de modernere oplossingen. Denk hierbij aan het zelf online inboeken van uw facturen, zelf salarisgegevens aanpassen en loonstroken downloaden via een inlogscherm, het automatisch inlezen van uw bankafschriften in onze administratiesoftware, met één klik op de knop uw KvK stukken autoriseren en publiceren en dit soort dingen meer.

Zelf boekhouden

De ene persoon heeft geheel geen affiniteit met de boekhouding, de ander vindt het leuk om te doen maar ontbreekt wellicht het laatste zetje in de rug. Als u Clarus gebruikt als boekhouder, kunt u delen zelf blijven doen of alles uit handen geven. Voor diegenen die veel van de boekhouding zelf willen doen, proberen wij op deze site zoveel mogelijk benodigde informatie te geven om dit op de correcte manier te doen. Op het betreffende deel van de site vindt u bijvoorbeeld voorbeeldjournaalposten, balansen en voorbeeld overeenkomsten.

Diensten van Clarus op het gebied van boekhouding

Zaken die wij onder andere voor u uit handen kunnen nemen bestaan (onder andere) uit:

Over ons

Hoofdkantoor Den Haag
Bankaplein 3
2585 EV  DEN HAAG

Vestiging Venray
Langstraat 125
5801 AC  Venray

tel : 085 303 09 53
info@clarusadvies.nl

Contact
Social Sharing Sites